Sä oot huono äiti ja sun lapset on ihan paskoja, jos niillä ei ole T2H talvihaalaria, varalle Molon haalari sekä Mini A Turen kauppatakki. Pakko olla myös joka mielentilaan sopiva merkkihattu ja Molon tähtihanskoja ainaki kolmet. Näin ainakin musta tuntuu et kaikki ajattelevat ja olenkin ongelmoinut jo viikkoja lasten ulkovaatteiden kanssa.

Miksi se on minulle nykyään niin tärkeää, että lapsillani on merkkivaatteet? En tiedä. En todellakaan tiedä. Vielä vuosi sitten ajattelin, et kunhan vaatteet ovat puhtaat ja ehjät niin se riittää. Tosin pitihän niiden sopia jollain tavalla yhteen eikä haitannut, jos sukat eivät olleet täydellisessä väriharmoniassa housujen kanssa. Viime talvena joku kaveri tuli kylään ja olin ostanut esikoiselleni Lassien talvitakin+toppahousut (violetti, karvahuppu, ihan jees) ja tää kaveri pyöritteli silmiään ja sanoi: "ai, sää ostit Lassien????" Ja sit minua nolotti. Olenkin siis vuoden "opiskellut" lastenvaatemerkkejä ja ärsyttää kun osaan jo ulkoa paljon Gugguun pipot maksavat ja missä on hullut Villervalla alet. Ja MUA EI KIINNOSTA. Näen normaaleita pipoja, paitoja, housuja yms. missä on isot hintalaput ja sitten perhekahviloissa vertaillaan kenen muksulla on kalleimmat vaatteet. Ihan tyhmää.

Lopputulos:

Tänä talvena keskimmäisellä on Molon seeprahaalari (177e) ja esikoisella Raccoon talvitakki (149e) ja toppahousut (109e). Kuopus saa tyytyä keskimmäisen vanhaan Prismasta ostettuun haalariin, koska rahat loppuivat kesken. Noloa!

EDIT: Ostin kaukalopussin pienimmälle niin ei tarvii pukea Prisman haalaria pienelle HAHHAH.